måndag 28 februari 2011

Symötestisdag igen!

Godmorgon på er där ute. Veckan som gått har jag virkat klart min halsduk/sjal och är nöjd!
När jag väl kom in i mönstret så gick det av bara farten. Mönster Garnstudio! Virkad i ett babygarn av bomull och är syrén/lila. Är sugen på virka en till i svart och tror jag ska göra den lite längre. Detta mönster rekomenderas! Jag är rätt ny på virkning, har inte virkat mer än på grundskolan i syslöjden och sedan nu sedan december... men jag börjar få in det känns det som.
En kompis ska åka till kalla Sverige och behövde något varmt till sin 8 månaders flicka:
Dessa ska fodras med lite fleecetyg som jag ska springa ut och köpa idag. Skrev i tidigare inlägg att jag måste börja sticka och virka på turkiska, stickbeskrivningarna förstår jag nu. Dock tog sonen stickorna och rev upp 4 cm stickad resår, så jag tappade lusten för nu! Fortsätter läsa tidiningen och sliter mitt hår för att jag inte kan förstår turkiska virktermer! Ha en bra pysseldag önskar jag från en varmare del av världen.

8 kommentarer:

 1. Jättefin halsduk! Gillar färgen, syrén är så vackert! Och det lilla babysetet var supersött också! Åh, tråkigt med den upprivna resåren... hoppas du hittar nya krafter för jag är väldigt nyfiken på att se mer av de där vackra turkiska mönstren!

  Hälsningar fr Maja och kalla sverige!

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker halsduk. Önskar dig en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 3. Ja barn kan vara händiga på sitt vis! Så fin halsduken var, så skir! Men så är det lite varmare där du bor tror jag :-)Så söt mössa och vantar. Kan nog behövas här fortfarande.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken fin halsduk! En sådan ska jag definitivt försöka mig på när tiden finns :)

  SvaraRadera
 5. Så söta saker!! Det behövs verkligen varm mössa till lilltjejen som ska hit till kalla Sverige. Fortfarande ruggig vinter ute men ljuset har iallafall återvänt nu :)

  SvaraRadera
 6. Vilken vacker halsduk och vad söt babymössa och vantar. Det finns så mkt jag skulle vilja göra men tiden räcker inte till.

  SvaraRadera
 7. Grattis!!! Ha en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Vet inte om du sett det, men det var du som vann garnet! Grattis! Kan du meddela mig (via mail: husmorsskolan@hotmail.se) vilken adress garnet ska skickas till?

  Hälsningar fr Maja

  SvaraRadera