lördag 4 februari 2012

Hemlıspaket!


Titta vilket fint och alldeles perfekt hemlispaket jag fick från bloggerskan AlliEls


Mitt garnbytarpaket har kommit!
Det är 4 härliga nystan med bomullsgarn, perfekt för mig som aldrig virkat med bomullsgarn!
En Unni Lundell Bok "Sockerdöden"  - min bytare hade tur att jag inte läst denna författare då jag läser otroligt mkt böcker!
Lakritsbilar!!! Fantasi-te! En liten ledtråd i form av skånes blomma och en pandurokatalog!
Helt mitt i prick!

Jag har skickat mitt hemlispaket till min mottagare och det bör komma fram näta v på onsdag eller något. Brukar ta ca en vecka från Turkaland!

I övrigt har jag påbörjat många projekt som jag inte är klara med! En hexagonkofta som är halv, en kofta till pojke och för att inte tala om african flower väskan som inte är klar! Hehe, denna vecka som kommer ska allt göras klart, inget nytt får påbörjas.

3 kommentarer:

 1. Så jätteroligt att du blev nöjd med ditt paket, alltid lite nervöst innan man vet! Vilken tur att du inte hade läst boken! Har själv läst den, lånade den på biblan, men då som cd-bok. Då kan man ju ha händerna till annat kul under tiden! :-)
  De stora nystanen innehåller ca 240 meter var, och är ett blandgarn i bomull/silke/viscose. De bör räcka till en sjal till dej och halsdukar till dina barn. Där finns ett mönster på banderollen, som jag tyckte var fint, men det väljer du ju själv. Hoppas att tiden går fort till mars, så du får njuta av ditt paket!
  Hihi,nu behöver jag ju inte kommentera anonymt längre! :-)
  Kram! <3

  SvaraRadera
 2. Vilket superbra paket du fick!
  Ja, jag lyckades till slut lista ut vem du var. Tog mig lite tid, för jag hade några kandidater på lur men efter några dagar av bloggläsande kom jag fram till att du måste vara min hemliga vän. Du har en mycketfin blogg (både denna och din andra vardags blogg) och det är skoj att följa ditt liv i Turkiet. Hur länge har du egentligen bott där? Känns ju väldigt skönt med lite värme nu när det har varit superkallt här hemma i Sverige i det sista.
  Jag har tyvärr precis flyttat men min mamma har lovat att skicka ditt paket vidare till min nya lilla koja, så fort det kommer fram. Glädjer mig som ett litet barn!
  Ha en fin söndags kväll.
  //jonna d

  SvaraRadera
 3. Så roligt med lite paket en helt vanlig dag....
  Kram ulla

  SvaraRadera