tisdag 6 september 2011

Små västar

Två bröder har varit på besök hos mig i värmen så jag har inte orkat ta på mig några större projekt gällande virkningen de senaste två veckorna. Jag har dock behövt något att virka när sonen ska somna om kvällarna (han måste ignoreras o allt ska va tråkigt när man e 3 år o ska somna) så det har blivit en massa små babyvästar. Inte samma modell som jag virkade två veckor sedan utan detta är egentligen en ofärdig kofta. Jag tycker dock inte om att virka ärmar och kragar så det fick bli västar! Jättefina och jag har redan fått lite beställingar på dem. Har blivit 7 stycken, så nu har jag ett lager hemma till alla som ska få flickor närmaste tiden! Här ser ni några av dem på rad, den rosa saknar en knapp men det ska åtgärdas. En kompis från Holland som är på besök nu är barbapapa galen. Hon fyller år snart och jag virkade till henne en BarbaBelle:
Barbabelle är virkad på fri hand och har pärlhalsband och blommor på huvudet. Jättesöt tyckte min goda vän som nu vill ha HELA familjen Barba....ups. Godmorgon från ett 35 gradigt soligt Alanya.

1 kommentar:

  1. Jättefina västar! Ser nästan ut som små ärmlösa klänningar. En liten kusin till barnen ska döpas snart, kanske skulle virka något i present. Aldrig virkat ett klädesplagg, bara mössor och vantar på sin höjd.

    SvaraRadera